Kosár  |  Termékek  |  Gy.I.K.  |  Vásárlási információ  |  Elérhetőség  |  Keresés:    
      Üdvözöljük online karikagyűrű boltunkban! Karikagyűrű bolt

Akciós ékszerek

Forevermark

Karikagyűrűk

Eljegyzési gyűrűk

Drágaköves gyűrűk

Fülbevalók

Nyakékek

Karkötők

Kosár


KARIKAGYŰRŰK

Karikagyűrű 200.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft felett


MÁS ÉKSZEREK

Fülbevalók 200.000 Ft-ig

Drágaköves gyűrűk

Nyakékek 100.000 Ft-ig

vissza az előző oldalraGyémánt eljegyzési gyűrűk

Eljegyzési gyűrű kínálatunk

A hagyományos sárga mellett fehér és vörös arannyal készítjük jegygyűrűinket, ami rendkívül gazdag szín- és formaválasztékot biztosít a tervezés során. Az eljegyzési gyűrű készülhet matt vagy fényes felülettel, drágakő berakással, véséssel is.

Tekintse meg jegygyűrű választékunkat!

14 k törtarany beszámítás 7.000 Ft/g!
Ha nálunk vásárol eljegyzési gyűrűt, a majdani karikagyűrű árából 10% kedvezményt kap!

18 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
18 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
18 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
Forevermark Settig eljegyzési gyűrű 0,27 ct
Részletek
Forevermark Cornerstone Pave
Részletek
18 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
18 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
18 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
18 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
Forevermark Setting pave gyűrű
Részletek
14 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
14 karátos gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
Forevermark Cornerstone pave gyémánt gyűrű
Részletek
Csavart formájú gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
Klasszikus gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
Sokköves gyémánt eljegyzési gyűrű
Részletek
1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...    következő >Jegygyűrű kisokos

A jegygyűrű vagy eljegyzési gyűrű kiválasztása nem könnyű feladat. Aki gyűrűvásárlásra adja a fejét, általában meglepetést szeretne okozni a kedvesének, így ritka az, amikor a pár két tagja közösen dönti el, hogy milyen legyen az eljegyzés után viselendő darab. A következőkben azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik az életben már megtalálták az Igazit, a megfelelő gyűrűt viszont még keresik.

Jegygyűrű, karikagyűrű, eljegyzési gyűrű?

Ahány ház, annyi szokás. - A régi mondás az eljegyzési gyűrűkre is igaz. Ha lehetőség van rá, érdemes kipuhatolni, hogy a leendő menyasszony családjában mit tartanak követendő példának. Ha ez nem sikerül, van néhány általános szabály, amelyet követhetünk.

Napjainkban az eljegyzés általában egy nagyobb értékű, kecsesebb, fiatalosabb köves gyűrűvel történik, ezt eljegyzési gyűrűnek nevezik. A mai divat szerint ez a gyűrű többnyire fehéraranyból vagy ezüstből készül, de természetesen a klasszikus sárga arany is kiváló választás.

A jegygyűrű sok családnál az esküvőn a pár kezére kerülő karikagyűrűt jelenti. Van, amikor az eljegyzés is ezzel a darabbal történik. A gyűrűt az esküvőig a menyasszony a bal kezén hordja, majd a szertartáson a pár egymás jobb kezére húzza fel az ékszert. Jó tudni, hogy sok család ilyenkor elvárja, hogy a vőlegény kísérőgyűrűt, vagyis a jegygyűrűhöz hasonló köves gyűrűt ajándékozzon a menyasszonynak.

A gyűrű mérete

A megfelelő méret kiválasztásához a legegyszerűbb, ha lemérjük annak a gyűrűnek a kerületét, amelyet a menyasszony gyakran visel. A gyűrű mérete az ujj kerületét jelöli milliméterben, ennél általában érdemes 1-2 milliméterrel nagyobbat választani. A jó gyűrű finoman tapad a bőrhöz, és finoman ellenáll, ha le szeretnénk venni. Az gyűrűket ékszerészeti módszerekkel bizonyos határokig lehet szűkíteni és tágítani, így nem kell aggódni, ha nem sikerült pontosan eltalálni a méretet.

Milyen gyűrűt érdemes választani?

Sokan életük végéig viselik az eljegyzési gyűrűjüket, és csak akkor válnak meg tőle, ha muszáj. A jegygyűrű kiválasztásánál éppen ezért a minőség az egyik legfontosabb szempont. Az, hogy nemesfémből készült gyűrűt vásároljunk, nem csak a tradíció és az illem miatt elengedhetetlen. Az arany és ezüst darabok kisebb eséllyel okoznak allergiás reakciót és jobban állják a mindennapi igénybevételt is.

Az ezüst és fehérarany gyűrűk előnye, hogy semleges színüknek köszönhetően szinte minden ruhatárba illeszkednek. Ha nem válaszunk extrém méretű, vagy színes darabot, egészen biztosan nem tévedhetünk. Jó, ha a gyűrű alkalmazkodik a viselője életmódjához: amennyiben kedvesünk aktív életet él, érdemes olyan modellt választani, amelyet kényelmes, kerek formák jellemeznek - így akár munka közben is viselheti a tőlünk kapott darabot.


© 2019 H&B Diamond Kft. - A karikagyűrű specialista! Egyedi kézzel készített karikagyűrűk boltja Budapesten a Király utcában, és online.
Gyémánt Gyűrű