Kosár  |  Termékek  |  Gy.I.K.  |  Vásárlási információ  |  Elérhetőség  |  Keresés:    
      Üdvözöljük online karikagyűrű boltunkban! Karikagyűrű bolt

Akciós ékszerek

Forevermark

Karikagyűrűk

Eljegyzési gyűrűk

Drágaköves gyűrűk

Fülbevalók

Nyakékek

Karkötők

Kosár


KARIKAGYŰRŰK

Karikagyűrű 200.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft felett


MÁS ÉKSZEREK

Fülbevalók 200.000 Ft-ig

Drágaköves gyűrűk

Nyakékek 100.000 Ft-ig

Termékek

Az általunk készített ékszerek mindegyike kézimunkával készül, a munkafázisok egy helyen, ellenőrzött körülmények között zajlanak. Budapesti ékszer szaküzletünk exkluzív karikagyűrű és eljegyzési gyűrű választékának, valamint kedvező árainak köszönhetően rendkívül gyorsan népszerűvé vált; mostanra ékszereink széles körben elismertek és keresettek mind a hazai és külföldi ékszer forgalmazók, mind a vásárlók körében.

Karikagyűrűk

Arany karikagyűrű termékeinket igény szerint matt vagy fényes felülettel, névvel, idézettel vagy egyéb vésettel készítjük - "Egy karikagyűrű mind fölött.". Rendelhető drágaköves kivitel is.
Karikagyűrű kínálatunk >

Jegygyűrűk, eljegyzési gyűrűk

Jegygyűrű választékunkban sárga, fehér és vörös aranyból készült eljegyzési gyűrűket kínálunk. A webáruházunkban megrendelhető, egyedi tervezésű jegygyűrű modellek mellett természetesen vállaljuk az áhított eljegyzési gyűrű megtervezését és elkészítését a Megrendelő elképzelései alapján is. Nem ijedünk meg az extrém igényektől, sőt: kifejezetten örülünk a kihívásoknak, és egy-egy igazán szokatlan, teljesen egyedi kivitelű jegygyűrű elkészítési lehetőségének. Forduljon hozzánk bátran!
Eljegyzési gyűrű, jegygyűrű kínálatunk >

Drágaköves gyűrűk

A jegygyűrű és a karikagyűrű is készülhet drágakő befoglalással, de természetesen készítünk alkalmi viselethez illő drágaköves gyűrűket is. Gyémánt, zafír, rubin, smaragd, spessartin és más drágakövek, sós- és édesvízi igazgyöngyök is alkothatják ékszereink díszítését.
Drágaköves gyűrűink >

Fülbevalók, fülönfüggők

Egy szép alkalmi ruha szinte elképzelhetetlen a megfelelő kiegészítők - nyaklánc és fülbevalók nélkül. Webáruházunkban és budapesti ékszer szaküzletünkben szebbnél-szebb arany fülbevalókat kínálunk natúr kivitelben, illetve drágakő vagy gyöngy díszítéssel, egyedi formatervezéssel.
Fülbevaló kínálatunk >

Nyakékek, nyakláncok

Kisestélyi, nagyestélyi, egyéb alkalmi ruházat - közös jellemzőjük, hogy a nyak (és gyakran a váll is) szabadon marad. Márpedig egy kecses, karcsú nyakat kár lenne csupaszon hagyni: nyakék és nyaklánc választékunkban drágaköves, figurális medállal készült, valamint nonfiguratív díszítésű ékszereket kínálunk.
Nyakék választékunk >

Karkötők, karperecek

Természetesen "kézre való" ékszerek sem hiányozhatnak repertoárunkból: a míves arany karkötők, karperecek többféle stílusban, formagazdag választékban várják az igényes vásárlókat.
Karkötő kínálatunk >


© 2019 H&B Diamond Kft. - A karikagyűrű specialista! Egyedi kézzel készített karikagyűrűk boltja Budapesten a Király utcában, és online.
Gyémánt Gyűrű