Kosár  |  Termékek  |  Gy.I.K.  |  Vásárlási információ  |  Elérhetőség  |  Keresés:    
      Üdvözöljük online karikagyűrű boltunkban! Karikagyűrű bolt

Akciós ékszerek

Forevermark

Karikagyűrűk

Eljegyzési gyűrűk

Drágaköves gyűrűk

Fülbevalók

Nyakékek

Karkötők

Kosár


KARIKAGYŰRŰK

Karikagyűrű 200.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft felett


MÁS ÉKSZEREK

Fülbevalók 200.000 Ft-ig

Drágaköves gyűrűk

Nyakékek 100.000 Ft-ig

Céginformáció

Központi bemutatótermünk:
H&B Diamond Kft.
1075 Budapest, Király u. 1.
Info line: +36 20 945-3770

Kérjük, hogy a honlapunkon válassza ki a keresett ékszert, és rendelje meg. Ha nem biztos a rendelésében, akkor írja a megjegyzés rovatba azt, hogy még nem végleges a rendelése. Erre azért van szükség, mert a weboldalunkon feltüntetett árakat csak így tudjuk garantálni!
Az online megrendelés után minden esetben telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Általános tudnivalók

- Áraink magyar forintban értendőek és az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.
- A megrendelés menete: A megvásárolni kívánt termék(ek) adatlapján kattintson a "Kosárba teszem" gombra. A megrendelés a Megrendelő adatainak megadása után a "Megrendelés elküldése" gombra kattintva véglegesíthető.
- A megrendelés fogadását követően munkatársunk minden esetben felveszi önnel a kapcsolatot. Egyeztetjük a megrendelés minden adatát, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra ahol megbeszéljük a rendelni kívánt ékszer minden paraméterét. Előleg fizetése szükséges az ékszer vételárának 20%-a. Kérjük ezen adatokat (pl. telefonszám, e-mail) a későbbi félreértések elkerülése érdekében pontosan adja meg. Amennyiben ezen adatok valamelyike hibás, kérjük ezt mihamarabb email-ben vagy telefonon jelezze felénk.
- A megrendeléss nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kinyomtatásra illetve iktatásra nem kerül.
- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmmal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon szereplő árak és egyéb adatok megfeleljenek a valóságnak, az esetleges hibákért ugyanakkor felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a megrendelt termék árában vagy elérhetőségében változás következett be, a megrendelőt erről e-mailben értesítjük. A termékekről feltüntetett képek egyes esetekben minimálisan eltérhetnek a termék valódi külsejétől mivel kézi készítésűek.

Termék átvétele :
- A megrendelt termékeket telefonon egyeztetett belvárosi üzletünkben lehet átvenni.

Fizetés:
- Rendelés esetén 20% előleg befizetése személyesen vagy átutalással illetőleg a fennmaradó rész az ékszer átvételekor.

Szavatosság, garancia:
- A ékszerekre 1 év garancia vonatkozik.
- A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérjük az eredeti tanúsítvánnyal (H&B Design 1075 Budapest, Király u.1.) visszajuttatni.
- A szavatossaágot/garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul, az eredeti tanúsítvánnyal és/vagy garancialevéllel együtt küldi vissza.
- A garanciális igény nem érvényesíthető:
   - A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre
   - A méretváltoztatásokra
   - Az termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl, fémallergia)
   - A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószekrek, stb.) által okozott károsodásokra, elszineződésekre
   - A használatból eredő kopásra illetve korrodálásra

- A javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk, és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. Ezen javítások Megrendelő részére természetesen díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a garanciális igény nem érvényesíthető (lásd feljebb), az esetleges javítási illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése előtt a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését, a terméket visszajuttatjuk a Megrendelőhöz.
- A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

A vásárlástól való elállás, pénzvisszafizetési garancia:
- Figyelem! A 17/1999 (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontjaának értelmében méretre elkészített karikagyűrű(k) illetve egyedi ékszer rendelése esetén a Megrendelőt a vásarlástól való elállás joga nem illeti meg!

Adatvédelem:
- Az oldal üzemeltetője kijelenti, hogy a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseinek megfelelően minden személyes adatot véd és titkosan kezel. A megrendelőlapon megadott személyes adatokat harmadik fél részére soha, semmilyen körülmények között nem adja ki.

© 2019 H&B Diamond Kft. - A karikagyűrű specialista! Egyedi kézzel készített karikagyűrűk boltja Budapesten a Király utcában, és online.
Gyémánt Gyűrű