Kosár  |  Termékek  |  Gy.I.K.  |  Vásárlási információ  |  Elérhetőség  |  Keresés:    
      Üdvözöljük online karikagyűrű boltunkban! Karikagyűrű bolt

Akciós ékszerek

Forevermark

Karikagyűrűk

Eljegyzési gyűrűk

Drágaköves gyűrűk

Fülbevalók

Nyakékek

Karkötők

Kosár


KARIKAGYŰRŰK

Karikagyűrű 200.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft-ig

Karikagyűrű 300.000 Ft felett


MÁS ÉKSZEREK

Fülbevalók 200.000 Ft-ig

Drágaköves gyűrűk

Nyakékek 100.000 Ft-ig

Gyűrű méret


Honlapunkon történő ékszer vásárlást minden esetben személyes konzultáció előz meg. Ezen találkozás során pontos méretet veszünk annak érdekében hogy komfortos társa legyen az új ékszer. Minden esetben azonban néhány a gyűrű méretével kapcsolatos dologra érdemes figyelmet fordítani.

A gyűrűmérő eszközök illetve a gyűrűk sokkal pontosabban meghatározható méretűek mint az emberi ujjak. Az ujjak mérete az emberi test méretihez alkalmazkodva folyamatosan változik. A karikagyurubolt.hu mindezek figyelembevételével és az évszázados gyűrűkészítés tapasztalata alapján mindennap hordható kényelmes gyűrűket kínál.

A tökéletes méret: Általában az a gyűrű amelyik enyhén tapad az ujjbőrhöz, semmi esetre sem szoros, de levételkor kissé ellenáll. Azonos esetben a szélesebb gyűrű nagyobb méretű kell hogy legyen.

Fontos: Ha valaki nem hordott még gyűrűt, akkor a számára tökéletes méret szorosnak tűnhet. Férfiak sokszor elvesztik a karikagyűrűjüket, mert méretvételkor túl laza méretű gyűrűhöz ragaszkodnak.

Az átlagos női gyűrűméret 50-55 között van. Az átlagos férfi karikagyűrű méret 56-63 között van. A méretet nem befolyásolja, a karikagyűrű anyaga. Vágjon egy kb. 0,5 cm széles papírcsíkot.
1. Tekerje kissé szorosan a gyűrűs ujja tövénél körbe.
2. Jelölje meg ahol az elejével találkozik.
3. Mérje le a jelig az ujja kerületét milliméterben ahány mm annyi az ujja mérete.

Az elkészült karikagyűrű méretéből adódó esetleges kényelmetlenségekre csak az általunk elvégzett szakszerű méretvétel esetén tudunk garanciát vállalni!

<< Vissza az előző oldalra

© 2019 H&B Diamond Kft. - A karikagyűrű specialista! Egyedi kézzel készített karikagyűrűk boltja Budapesten a Király utcában, és online.
Gyémánt Gyűrű